Työtasot


Laminaattitasot:

Laminaatti on työtaso-materiaaleista edullisin. Helppohoitoinen sekä kestävä vaihtoehto.
Saatavilla on kahta eri paksuutta 30mm ja 40mm.
Reunavaihtoehtoina perinteinen taivereuna sekä 2mm abs-reunanauhalla nauhoitettu suorareuna
Laminaattitaso on helppo pitää puhtaana peruspuhdistusaineilla.


Massiivipuutasot:

Klassinen vaihtoehto. Kun puinen työtaso on käsitelty ja sitä hoidetaan hyvin, se on todella pitkäikäinen. Huomioitavaa myös että puu on elävä materiaali, joka elää ilman lämpötilan ja kosteuden mukaan. Toimitetaan öljyttynä.


Kivitasot:                                                                                                                                                                                                                  

Aito luonnonmateriaali. Kivitaso kestää kuumuutta, vettä, naarmuuntumista ja värjäytymiä. Luonnonkivissä valittavana on kaksi pintavaihtoehtoa: kiillotettu tai timanttiharjattu pinta


Kvartsitasot:

Kvartsi on puristamalla valmistettu tasomateriaali. Se koostuu yli 90 prosenttisesti luonnonkvartsista. Loppu on sidosaineita kuten hartsia, sekä tehosteeksi lisättyjä elementtejä, kuten lasin tai peilin siruja. Kvartsien pinta on hyvin tiivis ja kestävä.  Suoraan tason pintaan kohdistuvaa kuumuutta ne eivät kuitenkaan kestä, vaan pannunalustaa on käytettävä aina kuuman astian alla.

Keraamiset tasot

Uusin tulokas työtasomateriaaleissa. Keramiikka poikkeaa materiaalina luonnonkivestä ja kvartsista ominaisuuksiensa lisäksi myös vahvuuden suhteen, sillä keraamiset tasot ovat ainoastaan 12 mm vahvuisia. Keraamiset tasot koostuvat kvartsista, savesta, maasälvästä ja mineraalioksideista sekä luonnon väripigmenteistä 100 % luonnontuote ja siten ympäristöystävällinen valinta. Luonnonkivistä ja kvartseista poiketen keraamisten tasojen pinta on mattamainen, hieman karhea. Valmistustavastaan ja koostumuksestaan johtuen keraamisilla tasoilla on erinomaiset käyttöominaisuudet: ne kestävät äärimmäisen hyvin kuumuutta, eivätkä tahraannu tai naarmuunnu

Kauttamme saatavissa myös Dekton by Cosentino ja Silestone by Cosentino tasot, sekä myös muita taso-vaihtoehtoja, esim IKI Vaneritasot.